Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Despre noi

H4you - este o echipa care te va inspira si te va ajuta sa iti imbunatatesti stilul sportiv cu ajutorul gamei de produse H24 Herbalife!

Împreună cu nutriționiștii și oamenii noștrii de știință, străbatem întreg globul în căutarea celor mai buni furnizori și a celor mai calitative ingrediente. Agricultura noastră responsabilă și metodele avansate de producție sunt cheia pentru a oferi excelență în fiecare produs pe care îl producem. Și, cu peste 40 de ani de experiență în cercetare și dezvoltare de produse, putem spune că știm ce înseamnă nutriția de calitate.

Cu toții ne dorim să arătăm și să ne simțim sănătoși, dar fiecare vom avea calea noastră pentru a atinge acest scop. A deveni cea mai bună variantă a noastră reprezintă un pas important în îmbunătățirea încrederii în propriile noastre puteri, iar totul începe de la stabilirea unor obiective…

CE BENEFICII POȚI AVEA DE PE URMA UNUI STIL DE VIAȚĂ MAI SĂNĂTOS?

Se poate să ai o greutate stabilă, însă ceea ce mănânci și cât ești de activ poate avea un impact important asupra sănătății și stării tale de bine. Este ușor să vorbești despre a mânca sănătos și a face constant mișcare, însă de cele mai multe ori este mai greu să transformi vorbele în fapte. Produsele Herbalife sunt atât delicioase, cât și atractive și te vor ajuta să obții substanțele nutritive de care organismul tău are nevoie pentru a fi în formă maximă. Consultantul tău personal Wellness te va susține pas cu pas; te va ajuta să găsești produsele potrivite, planul de nutriție de care ai nevoie.

DOREȘTI SĂ SLĂBEȘTI?

Dorești să îți îmbunătățești sănătatea și să te simți bine în propria ta piele? Sau poate că ți-ar plăcea să arăți mai bine în fotografiile de vacanță? Atingerea unei greutăți sănătoase îți poate schimba complet viața și chiar dacă necesită puțină voință, nu înseamnă că trebuie să te privezi de aromele pe care le iubești. Mii de oamenii din jurul lumii și-au atins scopurile legate de scăderea în greutate cu ajutorul shake-ului numărul 1 de înlocuire a meselor: Herbalife Formula 1.

Combinând o nutriție sănătoasă cu antrenamente regulate și tu poți deveni cea mai bună versiune a ta; în acest proces vei acumula cunoștințe cu privire la nutriție și te vei îmbogăți cu un sistem de suport, totul datorită Consultantului tău personal Wellness.

ȚI-AI DORI UN CORP MAI SUPLU ȘI MAI TONIFIAT?

Dacă obiectivul tău este să ai un corp mai suplu și mai tonifiat, este timpul să te concentrezi asupra creșterii procentajului de masă, procentajul de grăsime corporală și musculară. Știai că un rol cheie în obținerea acestor rezultate îl joacă o bună nutriție? Un raport de 80 % nutriție și 20 % mișcare te vor ajuta să îți atingi scopul. Atleți și echipe sportive de top din întreaga lume folosesc produsele de nutriție Herbalife pentru cele mai bune performanțe. Ele sunt disponibile și pentru tine! Ajutându-te să obții maximul din antrenamentele tale și să îți atingi obiectivul într-o manieră sănătoasă, Consultantul tău personal Wellness te va ghida prin terenul minat al nutriției sportive; el se va asigura că organismul tău primește combustibilul de care are nevoie înainte, în timpul și după antrenamente.

DORESTI SA MANANCI UN MIC DEJUN IDEAL?

Atunci când sari peste micul dejun, organismul tău nu dispune de combustibilul necesar pentru a desfășura funcţiile de bază și a încheia ziua cu succes. În absența lui, nivelul glicemiei scade și începi să te simți înfometat, determinându-te să alegi mai târziu alimente nesănătoase pentru a te sătura. Însă nu este vorba doar despre a mânca sau nu micul dejun. Este important și ce mănânci, precum și în ce cantitate… Un mic dejun bazat pe carbohidrați, ce conține de exemplu pâine toast sau produse de patiserie, nu îți va oferi cantitatea de proteine necesară la fiecare masă și s-ar putea să te facă să te simți și mai înfometat pe parcursul zilei, lucru care te-ar putea determina să iei decizii nutriționale proaste. S-a demonstrat că un mic dejun bogat în proteine reduce poftele din timpul zilei și te ajută să îți controlezi apetitul.

Abordarea Herbalife privind o alimentație echilibrată nu se referă la numărarea caloriilor. Ea nu se referă nici la renunțarea la aromele preferate ori la eliminarea unor grupe de alimente, așa cum se întâmplă, de exemplu, în cazul dietelor bazate pe un consum minim de carbohidrați. Indiferent de obiectivele tale, dorim să te ajutăm să devii o variantă mai sănătoasă și mai fericită a ta – să fii capabil să arăți și să te simți așa cum meriți.

Cum? Prin intermediul unei nutriții echilibrate și personalizate care susține un stil de viață sănătos și activ.

Consultantul tău personal Wellness s-a aflat și el în situația ta, și de aceea este cea mai bună persoană care să te motiveze și susțină în mod personalizat în încercarea de a obține rezultate excelente. El te va însoți prin fiecare etapă a călătoriei tale și te va ajuta să rămâi în cea mai bună formă, după ce o vei atinge.