Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Batoane Proteice H24 Sport

84.00 RON
150K
in stoc
+

 Produs Original Herbalife

 Consultanță: 0720 018 305

Batoane Proteice H24 cu aromă Ciocolată neagră si Fursec 6 batoane x 60gr per cutie

Prezentare produs

Indiferent dacă tocmai te-ai decis să practici sport, ești un sportiv amator sau un sportiv de performanță, ai nevoie de nutriție sportivă care să te susțină în fiecare moment. De aceea am creat Batoanele Proteice H24 Achieve.

Sunt o alternativă de gustare practică după antrenament si conține 21 de grame de proteine per porție. Batoanele proteice H24 Achieve sunt disponibile într-o aromă irezistibilă de ciocolată neagră, nu conțin coloranți sau arome artificiale și sunt potrivite pentru vegetarieni!

Dorim să vă oferim o nutriție de calitate, care să vă ajute să vă atingeți obiectivele, oricât de mari sau de mici ar fi acestea. Menține-ți stilul de viață sănătos și activ și bucură-te de gustul bogat al Batoanelor Proteice H24 Achieve cu aromă de ciocolată neagră.

Beneficii cheie:
21 g de proteine per baton
Conținut scăzut de zahăr
Certificat Informed Sports
Fără coloranți sau arome artificiale
Aromă bogată de ciocolată neagră
Potrivit pentru vegetarieni

Utilizare:
Consumă pe post de gustare între mese sau după antrenament. Savurează acest produs în cadrul unei diete echilibrate și variate ca parte a unui stil de viață sănătos și activ.